Padle Jølstravatnet

Bestill nå! Forespørsel

Fra NOK 650

Bli med på ½ dag guida padletur på vakre Jølstravatnet. Vi tar med fiskestang, og sannsynligheten for fangst av fin ørret er stor. Turen går fra Vassenden eller Skei til en rolig vik hvor vi sammen med dere tilbereder et måltid på ekte friluftsvis, med lokale råvarer. 

Du vil på turen oppleve de samme klare fargene i vannet, fjellene og himmelen som en av Norges mest kjente kunstmalere Nikolai Astrup har latt seg inspirere av. Han brukte denne naturen som kilde til utallige vakre maleri – vi håper du finner inspirasjon til et evig godt minne!

 

Du trenger ingen forkunnskaper. Vi bruker litt tid på instruksjon i starten. Stødige, doble kajakker egner seg godt for små og store. Aldersgrense er fem år, og vi gir rabatt for barn opp til 16 år. Go`Kajakk stiller med kajakk, vest, årer og annet sikkerhetsutstyr. Våre guider er selvsagt sikkerhetsutdannet. 

Kle deg etter værforholdene, og husk; det skvetter alltid litt fra årene, og en blir lett våt. Derfor lurt med regnjakke og regnbukse, og/eller ha med et kleskift.

 

 

Fra NOK 650

Bestill nå! Forespørsel

Du kommer til Vassenden i Sogn og Fjordane, langs E39 mellom Bergen og Ålesund. Vassenden ligger ca 15 minutter nord for Førde. Skei ligger ca. 30 minutter unna langs Jølstravatnet.

Høydepunkt

Å bare være i naturen - bevege seg stille - rytmisk med egen kraft - omgitt av vann og skog og fjell. Det gir en egen ro og harmoni, og gjør øyeblikket rikere.

Vi padler fra Vassenden eller Skei til en rolig vik hvor vi sammen med dere tilbereder et måltid på friluftsvis, med lokale råvarer. 

Reiserute

  1. Vassenden
  2. Skei