Aktivitet på forespørsel

Vi kan tilpasse vannsportaktivitet til ditt behov; hav-, barne-, fiskekajakk, robåt (klassisk trebåt), SUP (Stand Up Padleboard) eller snorkling; Guida tur Bryllup (brudeferd med klassisk robåt og hardingfele) Firmatur/Blåtur Friluftsarrangement Skoleavslutning Festivaler

En dag i naturen

Rolig tur langs Nasjonal Turistveg Gaularfjellet   Vi starter med en rolig sykkeltur på veier som knapt har biler, og stopper ved den buldrende Eikelandsfossen der du kan sitte innunder fossefallet og nyte synet av regnbuen i disen. Videre forbi kapellet på Hestad tar vi en kort stopp og kjenner på atmosfæren som tar oss tilbake til vikingtiden. Tilbake til basen går vi i kajakkene (stødige, doble rekreasjonskajakker egner seg godt for små og store. Du trenger ingen forkunnskaper). Vi padler nå på en del av Viksdalsvatnet med natur som er urørt av mennesker, med urskog og idylliske holmer. Vi tar med fiskestang, og sannsynligheten for fangst av fin ørret er stor. I en rolig vik inntar vi vår signaturlunsj, en utsøkt nistepakke med lokale råvarer (laget av  Mjølkerampen på Sande). Kle deg etter værforholdene, det er ofte lurt med regnjakke og regnbukse. Tilgjengelig periode:  1. juli til 18. august 2018 Pris eksempel: Voksen NOK 750,- Barn (5 til 16 år) NOK 550,-  Rabatt for familie/gruppe (maks 10 personer). For booking, ta kontakt.  

Grunnkurs Havkajakk

Havkajakken er et fantastisk «verktøy» for å komme deg ut i naturen og være på havet. GòKajakk sitt kurs vil utvikle din padleteknikk og forståelse for havpadling. Etter endt kurs kan du manøvrere kajakken dit du ønsker og ha et godt forhold til sikkerhet og sjømannskap. Kurset er 100% praktisk, der vi også øver ulike redningsteknikker, både kameratredning og egen redning (cowboy-entre) med og uten årepose. Siste del av kurset er rein tur der vi pakker med oss godsaker i kajakken og lever det gode friluftsliv! • Løfte, bære, sjøsette og entre kajakken • Effektiv fremoverpadling • Bakoverpadling og stopp • Sideveis forflytning av kajakken • Lavt støttetak • Styretak (bak) • Sving (sveipetak og styretak) • Ilandstigning • Sikring av kajakk etter ilandstigning • Redningsteknikker • Skadeforebygging • Planlegging av enkel tur som skal gjennomføres • Generell sikkerhet og grunnleggende sjømannskap • Generelt om friluftsliv og Allemannsretten • Sporløs ferdsel Varighet ca 16 t (over 2 dager eller 3 - 4 kvelder). Pris kr 2800,- Born u/16 år: kr 2100,- Våtdrakt er inkludert. Norges Padleforbund sitt Våttkort m/oblat som bevis på at du har gjennomført opplæring i havpadling, kr 100,- i tillegg.   Pakkliste: Kle deg alltid etter temperaturen i vannet! Våtdrakt  er inkludert i kursavgiften. Alternativt har du egen drakt. Våtdrakt tar du rett på kroppen dersom den passar. Ta alltid på eller med vindtett jakke utanpå. Det blir alltid kaldare enn du tror! Ta elles med: Lue (vindtett), neoprenhansker (kan låne av Go’Kajakk), sitteunderlag. Ekstra skift er smart å ha med (NB! skiftet pakkes vanntett!) Ull-longs, ull-trøye, ull-genser, ull-sokker, lue (varm), vottar (varm), varm jakke til pausene. En vanntett bag på over 13L er en god investering, og kan brukes både i kajakk, bag og tursekk. Har du ikke tilgang på pakksekker, bruker du doble bæreposer til dette. Stor niste og goodis (nøtter/sjokoladar i vanntett emballasje er supert. Den hjelper ikke bare for energi, men også dersom en er kald!). Vann/saft i en liten flaske tilgjengeleg på dekk. Varm drikke på thermos er alltid godt til sjøs. Valgfritt utstyr (kjekt å ha); solkrem og solbriller, medisin (om du trenger), førstehjelpssaker til eget bruk, kniv, toalettpapir. Velkommen på kurs!

FraNOK 2'800
Bestill nå!

Introkurs havkajakk

Kursinnhold: Havkajakken er et fantastisk «verktøy» for å komme deg ut i naturen og være på havet. GòKajakk sitt kurs vil introdusere deg til kajakken og utstyret. Kurset er 100% praktisk. Etter endt kurs har du gjennom enkle øvelser lært å bruke kajakk, åre, trekk og vest. Vi vil motivere for å komme i gang med padlesporten. Alt nødvendig utstyr er inkludert, inkludert våtdrakt, men still gjerne med egen våt- eller tørrdrakt. • Løfte, bære og sjøsette kajakk • Padle forover med rett kurs • Stoppe • Svinge kajakken begge veier • Bakoverpadling • Gå rundt og komme seg tilfredsstillende ut av kajakken i vannet • Ilandstigning • Sittestilling og god padleteknikk • Innføring til hvordan en kan øke sikkerheten ved padling • Kjennskap til lokale padleforhold   Varighet 4 timer. Priser: Voksen kr 1050,- Barn kr 800,- (u/16 år) Norges Padleforbund sitt våttkort kommer i tillegg, kr 100,- (valgfritt) Pakkliste: Kle deg alltid etter temperaturen i vannet! Våtdrakt  er inkludert i kursavgiften. Alternativt har du egen drakt. Våtdrakt tar du rett på kroppen dersom den passar. Ta alltid på eller med vindtett jakke utanpå. Det blir alltid kaldare enn du tror! Ta elles med: Lue (vindtett), neoprenhansker (kan låne av Go’Kajakk), sitteunderlag. Ekstra skift er smart å ha med (NB! skiftet pakkes vanntett!) Ull-longs, ull-trøye, ull-genser, ull-sokker, lue (varm), vottar (varm), varm jakke til pausene. En vasstett bag på over 13L er en god investering, og kan brukes både i kajakk, bag og tursekk. Har du ikke tilgang på pakksekksr, bruksr du doble bærepossr til dette. Niste og/eller goodis (nøtter/sjokolade i vanntett emballasje er supert. Den hjelper ikke bare for energi, men også dersom en er kald!). Vann/saft i en liten flaske tilgjengeleg på dekk. Varm drikke på thermos er alltid godt til sjøs. Valgfritt utstyr (kjekt å ha); solkrem og solbriller, medisin (om du trenger), førstehjelpssaker til eget bruk, kniv, toalettpapir.

Padle Jølstravatnet

Bli med på ½ dag guida padletur på vakre Jølstravatnet. Vi tar med fiskestang, og sannsynligheten for fangst av fin ørret er stor. Turen går fra Vassenden til en rolig vik hvor vi sammen med dere tilbereder et måltid på ekte friluftsvis, med lokale råvarer.  Du vil på turen oppleve de samme klare fargene i vannet, fjellene og himmelen som en av Norges mest kjente kunstmalere Nikolai Astrup har latt seg inspirere av. Han brukte denne naturen som kilde til utallige vakre maleri – vi håper du finner inspirasjon til et evig godt minne!   Du trenger ingen forkunnskaper. Vi bruker litt tid på instruksjon i starten. Stødige, doble kajakker egner seg godt for små og store. Aldersgrense er fem år, og vi gir rabatt for barn opp til 16 år. Go`Kajakk stiller med kajakk, vest, årer og annet sikkerhetsutstyr. Våre guider er selvsagt sikkerhetsutdannet.  Kle deg etter værforholdene, og husk; det skvetter alltid litt fra årene, og en blir lett våt. Derfor lurt med regnjakke og regnbukse, og/eller ha med et kleskift.    

FraNOK 750
Bestill nå!

Utleie sykkel (Førde)

Vi har lette terrengsykler til leie. Leie inkluderer hjelm.  Syklenes Pro Curve aluminiumsramme er lett, og sikrer gode kjøreegenskaper. Demperen gir komfort på ujevnt underlag og kan låses for bedre effekt av tråkket. Hydrauliske skivebremser gir god bremsekraft, spesielt på våte dager. 27,5" hjul kombinerer de beste egenskapene. Ta kontakt på 958 83 854 for sykkelutleige.  

Utleie sykkel (Sande)

Vi har lette terrengsykler til leie. Leie inkluderer hjelm.  Syklenes Pro Curve aluminiumsramme er lett, og sikrer gode kjøreegenskaper. Demperen gir komfort på ujevnt underlag og kan låses for bedre effekt av tråkket. Hydrauliske skivebremser gir god bremsekraft, spesielt på våte dager. 27,5" hjul kombinerer de beste egenskapene. Lokalt kontaktsenter på Sande er Mjølkerampen tlf. 952 42 150